Cip Harvin LOGO

S.C. CIP HARVIN S.R.L


transportam sigur si rapid!

Locatie: Acasa » Servicii

Servicii

 

SC CIP HARVIN SRL organizeaza transport international rutier de marfa generala si ADR pe intreg teritoriul Europei, atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar, în regim de grupaj sau exclusivitate.
 
CHV ofera tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum  Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Olanda,Spania, Slovacia, Polonia, Slovenia, Ungaria.Tarifele practicate sunt negociate în functie de durata, distanta, greutate, frecventa.
 
CHV foloseste  mijloace de transport ce vin in intampinarea nevoilor clientilor sai pentru transporturi internationale atat la export cat si la import:  6 camioane 20 tone,  cu semiremorca si prelata, mega sau normale, si 3 autoutilitare duba 1.5 to toate echipate ADR pentru transportul de marfuri periculoase in colete.
 
Serviciile  de TRANSPORT  si INTERMEDIRERE (CASA EXPEDITIE), sunt realizate  la standarde internationale in vederea satisfacerii cerintelor clientilor si partenerilor nostri in cel mai rapid si eficient mod.
 
Experienta de-a lungul timpului a dovedit faptul ca "un client multumit revine".